YEG'den Cide Genç Sporculara dokunuş;

YEG'den Cide Genç Sporculara dokunuş

Cide Yerel Eylem Grubu bölgesinde faaliyette bulunan ve imzalanan protokol karşılığında Cide Genç Sporcular Derneğine 2023 yılı yıllık uygulama planı içerisinde yer alan badminton topu atma makinesi teslim edildi....

Toplumun kültürel ve sosyal yaşamını geliştirmek ve kolektif yerel örgütleri, dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) desteklemek; tefrişat, ekipman, donanım, teçhizat, tiyatro, sportif faaliyetler, el sanatları vb. durumlar için iyileştirme yolları arayan Cide Yerel Eylem Grubu, faaliyetlerini sürdürüyor. YEG, bu noktada Cide Genç Sporcular Derneğine 2023 yılı yıllık uygulama planı içerisinde yer alan badminton topu atma makinesini teslim etti.



YEG, projeye katıda bulunan paydaşlara teşekkür etti: " Proje kapsamında bizlere desteklerini esirgemeyen ve projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Cezmi Yıldız’a ve Dernek Başkanı Mahmut Çalış’a teşekkür ederiz.

Ayrıca, projenin hayata geçirilmesini sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde hemşehrimiz ve Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı beyefendiye, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu nezdinde Başkanımız Sayın Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı beyefendiye ve Kastamonu İl Koordinatörümüz Sayın Ahmet Kuyulu’ya teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

YEG Bölgemize, Cide İlçemize, gençlerimize ve spora gönül vermiş tüm sporseverlere hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum