TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KONFEDERASYONU TANITIM GÜNLERİ YAPILDI;

TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KONFEDERASYONU TANITIM GÜNLERİ YAPILDI

Kastamonu Dernekler Federasyonu, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu İş birliği ile İstanbul Yenikapı’da ‘Türkiye için Elele İl Tanıtım Günleri’ gerçekleştirildi...

Kastamonu Dernekler Federasyonu, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu İş birliği ile İstanbul Yenikapı’da ‘Türkiye için Elele İl Tanıtım Günleri’ gerçekleştirildi.

İstanbul Yenikapı’da 26 İlin katılımı ile bir ilki gerçekleştirilerek Kastamonu’nun ve İlçelerinin tanıtımı yapıldı. Türkiye için Elele İl Tanıtım Günleri İstanbul’da damgasını vurdu. Tanıtım günlerine İstanbul’daki Kastamonulular akın etti.

TANITIM GÜNLERİNİ GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER-FED)Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamasında;‘’İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşları ilk defa bir araya gelerek birlikte etkinlik düzenledik. Böyle güzel etkinliklerin illeR arası olması, tarih, sanat, turizm, gastronomi, kültürümüzün tanıtılması ve yeni nesillere anlatılması konusundan ilk adımızı atmış bulunuyoruz.  Tanıtım günlerinde böyle etkinliklerin gelecek günlerde daha geniş kapsamda yapılması yönünde olumlu taleplerle karşılaştık. İnşallah ‘Türkiye için Elele İl Tanıtım Günleri’ni geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz.Bizlere bu imkânları sunan Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Cevdet Akay ve yönetimini gönülden kutluyorum.’’ diye konuştu.

Türkiye için Elele İl Tanıtım Günlerine, Kastamonu Dernekler Federasyonu, Çorum Denekler Federasyonu, Karabük Dernekler Federasyonu, Rumeli Balkan Stratejik Araştırma Merkezi, Samsun Konfederasyonu, TÜMBİKON ve TÜMBİFED, Amasya Dernekler Federasyonu, Batman Dernekler Federasyonu, Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği, Ordu Dernekler Federasyonu, Çankırı Dernekler Federasyonu, Giresun Dernekler Federasyonu, Trakya Balkanlar Rumeli Roman Federasyonu,Düzceliler Derneği,Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu, Şanlıurfa Eğitim Kültür Derneği, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Sinop Kültür Derneği, Diyarbakır Kültür ve Sanat Derneği, Muş Bürokratlar ve iş Adamları Derneği, Kopuzlar Vakfı, Siirt Vakfı, Antakya Kültür Tanıtım ve Yaşatma Derneği, DEFAV. İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Vakfı, Bitlis Kalkınma Vakfı, Düzce Üniversitesi destek verdi. 

Türkiye İçin Elele tanıtım günlerine; İçişleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK PARTİ Gençlik ve Spor Eski Bakanı, Akif Çağatay Kılıç, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, AK PARTİ Genel Başkanvekili Yardımcısı Hasan Turan,Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen AK Parti, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır,CHPBeylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP TBMM Meclis Başkanvekili Haydar Akar, İstanbul Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Aksu,CHP Artvin Milletvekili TBMM Anayasa Komisyon Üyesi Uğur Bayraktutan, CHP TBMM Meclisi Kâtip Üyesi, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Milli Takımın Eski Menajeri Can Çobanoğlu,TRT1 Radyo ve TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen, Deprem ve Kentsel Dönüşüm İnceleme Komisyonu Prof. Ertaç Ergüven- Deprem ve Kentsel Dönüşüm İnceleme Komisyonu, ÇEBİ Vakfı Genel Sekreteri Ayşe Çebi,Ak Parti Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Metin Çırpan, Eski KASDER Genel Başkanı Orhan Gümüş,Kas-Der-Fed Kurucusu Hidayet Yünsel, Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver katıldı. 

Kaynak: Muhammed KÖMEÇOĞLU

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum