"Kastamonu eski Kastamonu değil";

"Kastamonu eski Kastamonu değil"

AK Parti 2024 Yerel Seçimler kapsamında Şehir Buluşmaları'na yeniden başladı. Programın Kastamonu ayağında toplantıya katılan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz: “2023 Şehir Buluşmaları Programı kapsamında Anadolu’nun tüm şehirlerini ziyaret ettik” dedi....

AK Parti Teşkilatları tarafından 2024 Yerel Seçimler kapsamında saha çalışmaları başladı. Başlatılan "Şehir Buluşmaları" programının Kastamonu ayağında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı’nın katılımıyla Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 Başkan Yılmaz konuşmasına geçtiğimiz günlerde sel felaketinin yaşandığı Azdavay İlçesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Kastamonu eski Kastamonu değil. Bu evliyalar şehri bu kadim şehirde olmaktan mutluluk duyuyorum." diyerek başladı.

Gönüllere dokunan hizmetler Cumhur İttifakı'nın, AK Belediyelerin temel prensibi olduğunu ifade eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz:" Bu doğrultuda değerli hemşerilerimizle bizi bir araya getiren Şehir Buluşmaları programı kapsamında, Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde  "Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda, kentlerimize yapılan yatırımlar, geleceğe yönelik çalışmalar, merkezi hükümetin hizmet seferberliğinin yerel yönetimlerdeki karşılığını istişare ve değerlendirme imkânını buluyoruz. Yapılan çalışmaları yakinen görüyor ve takip ediyoruz” dedi.

"TÜRKİYE’NİN HER BİR KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Yılmaz, AK Parti demenin millete, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, tarihe, mazlumlara, dine, kardeş ülkelere sahip çıkarak korumak olduğunu belirterek: “AK Parti demek; hizmet etmek, çalışmak, gönülden gönüle girmek, kardeşlik ve kucaklaşma demektir. AK Parti demek;  Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda seferberlik demektir. AK Parti demek; her zaman insanı merkez noktasında tutan, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışında olmak demektir. AK Belediyecilik; gönül işidir, bir hizmet etme yarışıdır, halkımızla kucaklaşmadır. AK Belediyecilik; ihtiyaçları, gelecek hedeflerini topyekûn bir şekilde gözeten, özellikle halkımızın görüşünü, taleplerini ön planda tutan bir belediyecilik anlayışına hâkim olmaktır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde toplamda 1.392 Belediye’den 762’sini AK Belediyecilik anlayışıyla buluşturarak halkımıza hizmet etmek için kolları sıvadık. Belediye meclislerinde yapılan seçimler ve belediye geçişleriyle birlikte 762 olan belediye sayımızı 810 AK Belediye sayısına ulaştırdık. Türkiye’nin her bir köşesine hizmet götürmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

2024 Yerel Seçimleri için çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü kaydeden Yılmaz: “Çalışmalarımız esnasında gerek çevremizden, gerekse kıymetli basın mensuplarımızdan çeşitli sorular gelmekte. Mesela; Aday belirleme kriterleriniz nedir? Stratejileriniz nedir? Nasıl bir sonuç bekliyorsunuz? Gibi birçok soru geliyor. Bu doğrultuda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Haftanın birçok günü Sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkan vekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz, uzmanlarımız, vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişare amaçlı toplantılar gerçekleştiriyoruz. En önemli önceliğimiz şehirlerimize en iyi şekilde hizmet edecek, partimizin gönül belediyeciliği anlayışını milletimize yansıtacak olan belediye başkanının ve kadroların belirlenmesidir. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde halkımızın büyük desteğini almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum