Altın Kızlar tempoyu arttıracak;

Altın Kızlar tempoyu arttıracak

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kasım ayında 2’si Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere 7 maça çıkacak. Bu karşılaşmaların 4’ü Merkez Spor Salonu’nda, 3’ü ise deplasmanda oynanacak....

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kasım ayında 2’si Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere 7 maça çıkacak. Bu karşılaşmaların 4’ü Merkez Spor Salonu’nda, 3’ü ise deplasmanda oynanacak.

Kastamonu Belediyespor’un Kasım ayı maç trafiği yarın oynanacak EGO Spor maçıyla başlayacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’ndaki karşılaşma bugün saat 17.00’de başlayacak. Süper Lig’de 7 Kasım’da da Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek olan Kastamonu Belediyespor, ardından 11 Kasım’da Üsküdar’a konuk olacak. Belediyespor, Üsküdar’dan Macaristan’a hareket edecek ve 13 Kasım’da Györ Audi ETO KC’ye konuk olacak. 17 Kasım’da Antalya Anadolu Spor Kulübü deplasmanına gidecek olan Belediyespor, 20 Kasım’da Györ’ü konuk edecek. Bu maçın akabinde 24 Kasım’da Anadolu Üniversite’sini konuk edecek olan Belediyespor, Kasım ayının son maçında 28 Kasım’da Yenimahalle Belediyespor Kulübü deplasmanında olacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum