AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kastamonu’ya geliyor;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kastamonu’ya geliyor

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 5 Ağustos Cumartesi günü Kastamonu’ya gelerek teşkilatlarla buluşacak....

AK Parti, yerel seçim startını veriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken, AK Parti teşkilatları da saha çalışmalarına hız verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 5 Ağustos Cumartesi günü Kastamonu’ya gelerek teşkilatlarla buluşacak.

AK Parti, yeni dönemle birlikte belirlediği hedeflere ulaşmak için aktif olarak çalışmalara odaklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken bir yandan da AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yapan il ve ilçe teşkilatları, Ağustos ayı ile birlikte, gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” çalışmasının 2023 yılı startını verdi.

Her dönem saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak milletin sesine kulak veren AK Parti, bakanlarından milletvekillerine, il başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar bütün kadrolarıyla 2023’ün yaz aylarında da sahada, vatandaşla iç içe olacak. Bu süreçte 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler vatandaşla paylaşılırken; yeni dönemle birlikte ülkenin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak verilecek.

81 İL 922 İLÇE

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordine ettiği çalışmada Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçede düzenlenen programlarda milletin derdi ile dertlenen, gündelik sorunların çözümünde güven veren, gelecek için de umut vaat eden AK Parti siyaseti anlatılacak. Bu çalışmalar kapsamında esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenlenecek. Engelli ve yaşlı vatandaşların yanında gazi ve şehit aileleri de ziyaret edilerek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapılacak.

İl başkanlıkları tarafından düzenlenen teşkilat buluşmalarında diğer siyasi partilerden AK Parti’ye katılım sağlayanlara “hoş geldin” denilerek rozet takma törenleri gerçekleştirilecek. Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir araya gelinerek siyasi tecrübeleri kapsamında istişareler gerçekleştirilecek.

ŞEHİR BULUŞMALARI PROGRAMI

Şehir Buluşmaları kapsamında düzenlenecek programlar şöyle:

4 Ağustos Cuma:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar - Artvin

5 Ağustos Cumartesi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz - Kastamonu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan - Kocaeli

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya - Manisa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Mehmet Ali Zengin - Tunceli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu – Zonguldak

Kaynak: Haber 7

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum