KSK'ya veda!.. Ergin Keleş, Afyonspor’da;

KSK'ya veda!.. Ergin Keleş, Afyonspor’da

Geçtiğimiz sezon GMG Kastamonuspor forması giyen ve sezonu gol kralı olarak noktalayan Ergin Keleş, 2. Lig ekiplerinden HES İlaç Afyonspor ile anlaştı....

Geçtiğimiz sezon GMG Kastamonuspor forması giyen ve sezonu gol kralı olarak noktalayan Ergin Keleş, 2. Lig ekiplerinden HES İlaç Afyonspor ile anlaştı.

Afyonspor yeni sezona yeni transferlerle hazırlanıyor. Mor beyazlı ekip son olarak GMG Kastamonuspor'da forma giyen ve geçtiğimiz sezon 35 maçta 15 gol atan tecrübeli forvet oyuncusu Ergin Keleş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Ergin Keleş kendisini 1 yıllığına mor beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

GMG Kastamonuspor yönetiminden yapılan açıklamada; “Ergin Keleş’e kulübümüze bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Trabzonspor altyapısından yetişen futbolcu kiralık olarak Akçaabat Sebatspor ve Sakaryaspor forması giydi. Sonrasında Trabzonspor’dan Manisaspor’a transfer olan futbolcu, sırasıyla Ankaragücü, Karabükspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Adanaspor, Gaziantep B.B., Sivasspor, Giresunspor, Akhisarspor, Altay, Ankara Demirspor ve GMG Kastamonuspor formaları giydi.

36 yaşındaki profesyonel kariyeri boyunca 426 karşılaşmaya çıkan Ergin Keleş, 96 gol atarken, 28 asist yaptı. 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum