Ard arda depremler korkuttu!;

Ard arda depremler korkuttu!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'daki sarsıntıdan dakikalar sonra İzmir Buca'da da 3.9 büyüklüğünde deprem yaşandı....

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 7.24 olarak duyurdu. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Depremin saati 18.06 olarak belirlenirken AFAD Başkanı Yunus Sezer'den ilk açıklama geldi. Konya'daki sarsıntıdan dakikalar sonra İzmir Buca'da da 3.9 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Konya'nın Selçuklu ilçesi olan, saat 18.06'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki sarsıntının 7,24 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Çevre iller de depremi hissetti.

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

AFAD Başkanı Yunus Sezer, sosyal medya hesabından, "Konya ilimiz Selçuklu ilçesinde saat 18.06’da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki #deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarım." paylaşımında bulundu. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum