"Lige galibiyetle başlamak önemliydi";

"Lige galibiyetle başlamak önemliydi"

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), ligin ilk maçında Kırıkkale Yahşihanspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Özel İdare KHS teknik direktörü Sait Taş tarafından değerlendirmelerde bulundu...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), ligin ilk maçında Kırıkkale Yahşihanspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Özel İdare KHS teknik direktörü Sait Taş tarafından değerlendirmelerde bulundu. Sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Taş, bol pozisyon yakaladıklarını ama çok fazla da gol kaçırdıklarını belirtti.

"DAHA İYİ OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Sezonun ilk maçı olmasından dolayı temkinli olduklarını dile getiren teknik direktör Sait Taş, “İlk maçlar hep zor olur. Onunda sıkıntısını zaten sahada yaşadık. Yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendirsek skor çok farklı olacaktı. Çok gol kaçırmamıza rağmen 3 puanı alan taraf olduk. Lige galibiyetle başlamak önemliydi. Bundan sonraki maçlarda üzerine katarak daha iyi oynayan bir takım olacağız” dedi.

"İLK DEPLASMANDA DA GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ"

adamı Taş, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Yeni oyuncularımız takıma ısınıyor. Her geçen gün daha da verimli oluyorlar. Gereksiz yere Erman Vardar, ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Erman, bizim için önemli bir oyuncuydu. Haftaya Ankara Haymana deplasmanında lazımdı. Ama kötü oldu. Bizim yerini dolduracak iyi oyuncularımız var. Şu an Erman dışında, sakat ve hazır olmayan oyuncumuz bulunmuyor. Haftaya ilk deplasmanda da oyunumuzu sergileyerek, fırsatları kaçırmadan galibiyet almak istiyoruz."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum