Hentbol mücadeleleri nefes kesti;

Hentbol mücadeleleri nefes kesti

Cumhuriyetimizin ilanının 98'nci yıl dönümünü dolayısıyla Kastamonu'da Cumhuriyet Kupası Hentbol Turnuvası düzenlendi...

Cumhuriyetimizin ilanının 98'nci yıldönümünü dolayısıyla Kastamonu'da Cumhuriyet Kupası Hentbol Turnuvası düzenlendi.

Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar spnucunda Minik Kadınlarda birinci Merkez Orta Okulu GSK, ikinci Hanönü Ş. Faruk Karagöz YİBO GSK, üçüncü Kastamonu Belediyesi GSK, dördüncü Reis Gıda İneboluspor ve beşinci ise Araç Belediye GSK oldu. Minik erkeklerde ise, birinci Reis Gıda İneboluspor, ikinci Devlet Su İşleri Spor kulübü, üçüncü Hanönü Ş. Faruk Karagöz YİBO GSK ve dördüncü ise Araç Belediye GSK oldu. Küçük Kadınlar da Merkez Ortaokulu GSK, Yıldız Kadınlar da Araç Belediye GSK, Genç Kadınlar da yine Araç Belediye GSK birinci oldu.

Karşılaşmaların son gününde derece elde eden ekiplere kupa ve madalyaları; Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu Belediyesi GSK Kulüp Başkan Yardımcısı Hüdaver Eski, hentbol antrenörü Cengiz Kesici, hentbol antrenörü Hüsnü Şinoforoğlu, İnebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Yiğit ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erçin Kerim verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum