KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi;

KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi

KUZKA yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi....

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kastamonu'da yapıldı.

Toplantının ardından Vali Avni Çakır, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Çankırı Vali Abdullah Ayaz, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve KUZKA Yönetim Kurulu üyeleri, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi.

Karaçomak Barajı çevresinde Kastamonu Belediyesi tarafından yürütülen ve son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceleyerek Başkan Vidinlioğlu'dan bilgi alan Vali Çakır ve konuk valiler ile belediye başkanları, yeni mesire alanını beğendiklerini ifade ettiler.


"KASTAMONU'YA ÇOK YAKIŞTI"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu; "Hemşerilerimin hizmetine sunmak için gün saydığımız Karaçomak Barajı Mesire Alanında incelemelerde bulunduk. Doğayla iç içe, yeşille mavinin buluştuğu yeni mesire alanımız Kastamonu’ya çok yakıştı. Çok kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz mesire alanımız tüm hemşerilerime şimdiden hayırlı olsun" dedi. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum