KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı;

KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’da yapıldı....

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’da yapıldı.

KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Ajans faaliyetleri, 2024 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe hazırlıklarına ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.


Kastamonu’da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ile ilgili personel katıldı.

Toplantıda KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Ajans faaliyetleri ile 2024 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe hazırlıklarına ilişkin yönetim kurulu üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.


SİNOP VALİSİ GÖREVİ ÇANKIRI’YA DEVRETTİ

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında başkanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevini Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’a teslim eden Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, bir yıllık süre içinde tüm çalışmalarda aktif görev üstlenen yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni başkana başarı dileklerinde bulundu. Görevi devralan başkan Vali Ayaz ise Vali Karaömeroğlu’na hizmetlerinden ötürü yönetim kurulu adına teşekkür plaketi takdim etti.

Toplantı gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum