Kaçakoğlu: Başaracağız, çünkü başka planımız yok!;

Kaçakoğlu: Başaracağız, çünkü başka planımız yok!

Devlet memurlarının toplu sözleşme süreci devam ederken, sendikaların da taleplere yönelik açıklama ve girişimleri de sürüyor....

Devlet memurlarının toplu sözleşme süreci devam ederken, sendikaların da taleplere yönelik açıklama ve girişimleri de sürüyor.

Önceki gün, toplu sözleşmede yetkili konfederasyon olan Memur-Sen’in Genel Başkanı Ali Yalçın 120 maddelik talep listesi açıklarken, Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) üyesi sendikalar, Bolu Mengen’den Ankara’ya yürüyüş başlattı.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan BASK’a bağlı Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Genel Başkan Yardımcısı, Kastamonulu hemşehrimiz Erol Kaçakoğlu, yürüyüşlerinin Cuma günü Ankara Ulus Meydanı’nda sona ereceğini kaydetti.

Kaçakoğlu, şunları dile getirdi; “Devlet memurlarının 7. dönem toplu sözleşme talepleri ve çeyrek asırdır çözülmeyen sorunlarının çözümü için yollara revan olduk. Bolu Mengen’den başlayıp Cuma günü Ankara Ulus Meydanı’nda basın açıklaması ile son bulacak. 58 yıllık YHS'nin kaldırılması, 3600 ek göstergenin 1. derece gelen kamu çalışanlarına verilmesi, bayram ikramiyesinin devlet memurlarına da verilmesi, en düşük memur maaşlarının yoksulluk sınırı üzerine çıkarılması, eğitim hazırlık ödeneğinin eğitim çalışanlarının tümüne verilmesi ve yüzde 2 sendikal barajın kaldırılması için Ankara'ya yürüyoruz. Başaracağız. Çünkü başka planımız yok!” 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum