Belli oldu! İşte yeni bedelli askerlik ücreti;

Belli oldu! İşte yeni bedelli askerlik ücreti

Bedelli askerlik ücreti, temmuz ayında memur maaş katsayısında yaşanan artışın ardından askere gidecek olan kişiler tarafından aratılıyor. Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni bedelli askerlik ücreti, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklama sonrasında netleşti. Peki, yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?...

Bedelli askerlik ücreti, temmuz ayında memur maaş katsayısında yaşanan artışın ardından askere gidecek olan kişiler tarafından aratılıyor. Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni bedelli askerlik ücreti, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklama sonrasında netleşti. Peki, yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?

2023 temmuz-aralık dönemi bedelli askerlik ücretinin ne kadar olduğu, memur maaşlarına yapılan zammın ardından merak ediliyor. Memur maaş katsayısında meydana gelen yüzde 17,55'lik artışın ardından yeni bedelli askerlik ücreti fiyatı da belirlenmiş oldu. Peki, 2023 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?

YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ

Yeni bedelli askerlik ücreti 122 bin 351 TL oldu. Bedelli askerlik tutarı 122 bin 351 lira olurken, başvuru işlemlerine 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum