Pedallar, Demokrasi için Kastamonu’da çevrildi;

Pedallar, Demokrasi için Kastamonu’da çevrildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın üçüncü ayağı ilimizde düzenlendi. Bu kapsamda dördüncüsü gerçekleştirilen organizasyona 100’den fazla sporcu katılırken, nefes kesen yarışlar U15 – U17 ve Masterler kategorilerinde yapıldı....

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak yarışların startlarını verdiler. 15 Temmuz Destanı’nın 7. Yıldönümünde ülkemiz ve milletimiz için şehit olan tüm vatandaşlarımız anıldı.




U17 Erkek ve Kızlar yarışı 35 km’lik parkurda gerçekleştirilirken, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli – Cumhuriyet Meydanı arasında, 15 Erkek ve Kızlar yarışı ise Çatören Köyü – Cumhuriyet Meydanı arasında 22 km’lik parkurda yapıldı.

Son olarak Masterler yarışları ise Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı ve Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nden dönülerek 70 km sonunda yine Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.
Yarışlar sonunda derece elde eden sporcu ve takımlar ödüllerini Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Şube Müdürü Adem Keloğlu, federasyon temsilcileri ve hakemler tarafından verildi. Ödül töreninde ayrıca Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’a teşekkür plaketi takdim edildi.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum