Kastamonulu kick boksçular, Mardin’den derecelerle döndü;

Kastamonulu kick boksçular, Mardin’den derecelerle döndü

Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Hamza Eren Göksu yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Genç Erkekler LowKick51 Kg.’da ilimiz ve kulübü adına ülkemizi temsil edecek....

Mardin’de devam eden Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Kastamonulu sporcular; Hamza Eren Göksu Gençler LowKick 51 Kg. Türkiye Şampiyonu, Asrın Fırat Yaman Genç Erkekler Low Kick 81 Kg. Türkiye Üçüncüsü, Yağmur Nur Canbaz Genç Bayan Low Kick 52 kg. Türkiye Üçüncüsü oldu.

Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Hamza Eren Göksu yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Genç Erkekler LowKick51 Kg.’da ilimiz ve kulübü adına ülkemizi temsil edecek.


Sporcuların başarılarını değerlendiren Antrenör Eldar Elizade; “Sefer bizim zafer Allah’ındır. Bize bu başarıları nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Sporcularımızı kulübümüze yakışır şekilde vermiş oldukları onurlu mücadelelerinden dolayı yüreklerinden öpüyorum. Bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen Belediye Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü’ye, Gençlik Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’a, değerli abim dostum Yavuz Yüce’ye ve sonsuz desteğini sağlayan büyüğümüz Cengiz Aygün abime katkısı emeği olan herkese ve bizlere her zaman dualarında yer veren tüm bizi sevenlere yürekten teşekkür ediyorum. Sefer bizim zafer Allah’ındır... Başarılar bizim bu gurur hepimizin” ifadelerini kullandı.  


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum