Vidinlioğlu saha gezilerini sürdürüyor;

Vidinlioğlu saha gezilerini sürdürüyor

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, planlanan program çerçevesinde her birimin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi....

Kastamonu Belediyesi ekiplerinin sahada yaptığı yoğun çalışmalarda incelemelerini sürdüren Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, planlanan program çerçevesinde her birimin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ile birlikte Cezaevi yokuşunda orta refüj çalışmalarını ve GMG Kastamonuspor tesislerinde devam eden zemin çalışmalarını inceleyen Başkan Vidinlioğlu; “Kastamonu’muz için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu doğrultuda periyodik aralıklarla gerçekleştirdiğimiz saha gezilerimize; Candaroğulları bölgemizdeki orta refüj ve GMG Kastamonuspor Kulübü İsmail Dikmenli Tesisleri tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek devam ettik. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz peyzaj çalışmaları doğrultusunda 50 bin gül, sümbül, lale ve nergis fidesi dikimini ekiplerimiz gerçekleştirdi. Cezaevi yokuşunda çalışmamız bittiğinde bu alanımızı da gül kokusu kaplayacak. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Kastamonu için hemşehrilerimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. GMG Kastamonuspor bizim göz bebeğimiz bu doğrultuda da gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca belediyemizin imkanları doğrultusunda tüm spor dallarına destek verdik ve veriyoruz. Tüm kulüplerimize ve sporcularımıza 2023-2024 sezonunda başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum