Vidinlioğlu: Çocuklarımız için yaptığımız her şey çok kıymetli;

Vidinlioğlu: Çocuklarımız için yaptığımız her şey çok kıymetli

KASMEK öğrencilerinin resim sergisi Kastamonu Belediyesi giriş katında açıldı...

Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi (KASMEK) kursiyerlerinin üç aylık kursun ardından yaptıkları resimler Belediye Hizmet Binası giriş katında sergilenmeye başlandı.

Kastamonu Belediyesi’nin önde gelen sosyal projelerinden biri olan Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi (KASMEK) meyvelerini vermeye devam ediyor. Kastamonu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokol çerçevesinde KASMEK’te ücretsiz olarak verilen kurslardan olan Resim Kursu’na katılan öğrencilerin Resim Sergisi dün Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından açıldı. Resim Öğretmeni Esin Gizem Madak öğreticiliğinde kurslara katılan 6 ve 12 yaş arası çocukların üç aylık eğitimin sonunda yaptıkları resimler Başkan Vidinlioğlu ve sergiyi gezenler tarafından tam not aldı.


Akrilik boyalardan yapılan toplam 32 resim Kastamonu Belediyesi Hizmet Binası giriş katında düzenlenen törenle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kursa gelen çocukları ve öğreticilerini kutlayan Başkan Vidinlioğlu, “Çocuklarımız adına yaptığımız her şey bizler için çok kıymetli.” dedi. Tüm çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Vidinlioğlu, resim sergisini gezdikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Resim sergimizin açılışını gerçekleştirdik. KASMEK bünyesinde açtığımız resim kursumuzun meyvelerini bugün hep beraber gördük. Hepsi birbirinden güzel onlarca resmimiz bulunuyor. Bu resimler çocuklarımızın hayal dünyalarının ne kadar geniş olduğunu, nasıl bir dünya hayal ettiklerinin de yansımasıdır. Hepsine emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim için çocuklarımız adına yaptığımız her şey çok kıymetli. Onların sanat yönlerinin açığa çıkması bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Çocuklar başkan amcalarına devam ederken kursiyerlerin aileleri de KASMEK’te gerçekleştirilen kurslardan ve 7’den 70’e sunulan tüm imkanlardan bir hayli mutlu olduklarını belirttiler. 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum