C Antrenör Eğitimi’nin 1. aşaması tamamlandı;

C Antrenör Eğitimi’nin 1. aşaması tamamlandı

UEFA C Antrenör Eğitim Programı'nın 1. aşaması tamamlandı....

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nün uzun süredir antrenör eğitim programlarına eklemek için yoğun çaba harcadığı UEFA C Antrenör Eğitim Programı'nın 1. aşaması tamamlandı.

Programı bizzat yöneten TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin yaptığı değerlendirmede, “UEFA yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde eğitim programlarımıza UEFA C antrenör lisansını kazandırmak adına İstanbul’da başlattığımız eğitimin ilk etabı başarılı bir şekilde sonuçlandı. İkinci etabını ekim ayı içerisinde yapmayı planladığımız eğitim, ara süreçte zoom toplantıları ve staj çalışmaları ile devam edecek” dedi.

UEFA Eğitim Sorumlusu Les Howie’nin gözetmen olarak katıldığı programda; ‘Grassroots Antrenörlüğü ve Futbol Liderliği’ , ‘Yaş Gruplarına Göre Etkinlik Planlaması’, ‘Hareket Eğitimi’, ‘Öğrenme ve Öğretim Yöntemleri’, ‘Çocuk Koruma ve Esenlik’, ‘Teknik, Beceri ve Dar Alan Oyunları’ başlıklarında teorik ve pratik eğitimler gerçekleştirildi.

FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or, UEFA C Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Emrah Aykurt, Antrenör Eğitimcileri Nur Mustafa Gülen, Emre Aydemir, TFF Sporcu Esenliği ve Çocuk Koruma Kurulu Koordinatörü Gülhan Gündüz, U17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ, Kadın Milli Takımlar Kaleci Antrenörü Bilgesu Aydın ve Selver Say eğitimde yer aldı.


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum