6'ncı hafta rakibimiz: Fransız Devi Metz Handball;

6'ncı hafta rakibimiz: Fransız Devi Metz Handball

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, altıncı maçında Fransız ekibi Metz Handball ile karşılaşacak...

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, altıncı maçında Fransız ekibi Metz Handball ile karşılaşacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma 31 Ekim Pazar günü saat 17.00'de başlayacak.   

Belediyespor'un rakibi Metz Handball, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 6 puanla grupta bir maç eksiği ile 2'nci sırada yer alıyor. Metz, ligde ilk maçı olan CSKA karşılaşması ertelenirken, ikinci haftada ise konuk olduğu Danimarka ekibi Odense Handbold’u 21-27, üçüncü haftada da konuk ettiği Norveç ekibi Vipers Kristiansand’ı 23-18 ve dördüncü hafta ise konuk olduğu Slovenya ekibi Krim Mercator Ljubljana’yı 28-29 mağlup etti. Metz, geçtiğimiz hafta ise lider Gyori Audi ETO HC’yi konuk etti ve rakibine 29-33’lük skorla yenildi.

Rakip Metz Şampiyonlar Ligi’nde 1993-1994 sezonundan bu yana mücadele ediyor. Birçok kez dörtlü finaller oynayan Metz, 2012-2013 yılında EHF Kupası'nda ikincilik elde etmişti. Geçtiğimiz sezon ise gruptan çıkmayı başaran Fransız ekibi, çeyrek finallerde Brest Bretagne Handball’la karşılaştı. Metz Handball, Brest Bretagne'ye ilk maçında 34-24 mağlup olurken, rövanş karşılaşmasında ise kendi evinde 26-26’lık skorla berabere kalarak çeyrek finallerde Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum