Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak;

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Kastamonu'da kutlama etkinlikleri düzenlenecek...

Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Kastamonu'da kutlama etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda Kastamonu Valiliği öncülüğünde düzenlenen kutlama etkinlikleri, bugün saat 13.00'de gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreni ile start alacak.

Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdürülecek program, Atatürk, Cumhuriyet ve Kastamonu konulu fotoğraf sergisinin açılışı ile devam edecek. Etkinlikler kapsamında akşam saatlerinde ise fener alayı düzenlenecek. 19.30'da Kışla Parkı önünden başlayacak fener alayı yürüyüşü Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na gelinmesiyle son bulacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri yarın da çeşitli programlar ile devam edecek. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum