Kastamonu’nun Coşkulu Gençliği;

Kastamonu’nun Coşkulu Gençliği

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılışı renkli bir tören ile gerçekleşti....

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Engelsiz Spor Okulları açılışı renkli bir tören ile gerçekleşti. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde düzenlenen törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Hizmet Müdürleri İbrahim Ömeroğlu, Efgan Dağlı, Şube Müdürleri Engin Kaya, Adem Keloğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Akıllı, İl Müdürlüğü çalışanları, antrenörler ve sporcular ile GSB Spor Okulları öğrencileri katıldı.

Açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından GSB İl Müdürü Reşat Asrak açılış konuşması yaptı. GSB Spor Okullarının ilimizde her yıl çıtasını daha da yukarılara taşıyarak bir marka olduğunu dile getiren İl Müdürü Reşat Asrak, “Bu yaz döneminde 21 branşta eğitim verecek olan GSB Spor Okullarımızın ilimizin sporunun tabana yayılmasında en önemli etken.”

 GSB Spor Okullarında eğitim gören her bir öğrencinin çok değerli olduğunu belirten İl Müdürü Asrak, gelecekte buradan yetişecek sporcuların ilimizi ulusal, ülkemizi ise uluslararası düzeyde temsil edeceğini söyledi. Konuşmasının sonunda GSB Spor Okulları yaz döneminin hayırlı olmasını dileyen Asrak, antrenörlere ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.



GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde sporcular ve öğrenciler renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Katılımcılar kendileri için kurulan okul öncesi spor şenliği parkuru, penaltı atma, bilek güreşi, minder kapmaca, halat çekme, ayak tenisi, çuval yarışı, masa tenisi, çember yarışı, satranç, matrak, fasulye torbası ve mini golf parkurlarında keyifli ve çekişmeli anlar yaşadı.



Kastamonu Gençlik Merkezi’nin de tanıtım standının hazır bulunduğu etkinlikte Gençlik Liderleri sporcu ve öğrencilere Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum