Konuk öğrenciler sertifikalarını aldı;

Konuk öğrenciler sertifikalarını aldı

Kısa süreli değişim öğrencisi olarak üniversitenin farklı fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler sertifikalarını aldı....

Kastamonu Üniversitesi’nin (KÜ) tarafı olduğu ikili anlaşmalar kapsamında 2022-2023 yılı bahar döneminde kısa süreli değişim öğrencisi olarak üniversitenin farklı fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler sertifikalarını aldı.


KÜ İkili Anlaşmalar ve Protokoller Koordinatörlüğü'nün organize ettiği sertifika töreninde, Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi, Karaganda Buketov Üniversitesi, Nur-Mübarek Üniversitesi ve K. Zhubanov Aktöbe Bölge Üniversitesi'nden gelen 30 kısa süreli değişim öğrencisi, Kastamonu Üniversitesi’nde aldıkları eğitimlerin başarıyla sonuçlanmasının ardından değişim sürecini başarıyla tamamlamış oldu.


Düzenlenen törende, öğrenciler sertifikalarını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Öztürk Akcaoğlu ve İkili Anlaşmalar ve Protokoller Koordinatörü Doç. Dr. Osman Sabri Kesbiç'ten aldı.

Törende, öğrencilerin başarılarını kutlamanın yanı sıra, uluslararası iş birliğinin ve öğrenci değişim programlarının önemi vurgulandı. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum