Dişi kartallar kahvaltıda buluştu;

Dişi kartallar kahvaltıda buluştu

Kastamonu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdem Mütevelli ve dernek üyesi kadınlar, Saatçiler Konağı'nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi...

Kastamonu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdem Mütevelli ve dernek üyesi kadınlar, Saatçiler Konağı'nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Programa ailesiyle birlikte katılan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mütevelli, yaptığı değerlendirmede, “Kartal kadınlarından sosyal yardım projeleri üreteceklerine gönülden inanıyorum. Kastamonu'muzun yararına farkındalık yaratacak projelerinizin, dernek olarak her daim yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

Derneğin Kadın Kolları Başkanı Beyhan Yahyaoğlu ise, “ Bu gün kartal hanımlar olarak kahvaltı programında bir araya gelmekten mutluyuz. Bu mutluluğu huzurlu bakışlarınızdan anlayabiliyorum. Hep birlikte ilerleyen zamanlarda sık sık bir araya gelerek farkındalık yaratacak güzel projelere imza atmak istiyoruz. Güçlü bir derneğiz. Valimiz Avni Çakırı, gelecek günler içinde makamında ziyaret ederek hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi  sunacağız. Yapacağımız çalışmalara, projelere destek sözü veren Erdem Mütevelli başkanımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaş sevdasını, Kastamonu'muzda gönüllere yazmak için çalışacağız" diye konuştu.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum