Bebeğini uyutmaya çalışan komutana taburundan ninni desteği!;

Bebeğini uyutmaya çalışan komutana taburundan ninni desteği!

Bir komutan ve taburunun sosyal medyada paylaşılan videosu gündem oldu. İzleyenlerin yüreğini ısıtan videoya beğeni ve yorum yağdı. Askerler, komutanın uyutmaya çalıştığı bebeğe ninni söyleyerek sosyal medyada büyük ilgi gördü....

Çocuğunu uyutmaya çalışan komutanın imdadına taburundan askerler yetişti. nereye ait olduğu bilinmeyen görüntülerde, bir komutanın bebeği kucağında sallayarak uyuttuğu ve taburunun destek için ninni söylediği görülüyor. Komutanın bebeği nazikçe uyutmaya çalıştığı ve askerlerin ahenk içinde "dandini dandini dastana" ninnisini söylediği an sosyal medyada gündem oldu.


"HASRET KALMIŞIZ"

O kalpleri ısıtan anları sosyal medya hesabından paylaşan bebeğin halası paylaşımına "Halasının balı büyüdü de jandarma abilerinden ninni dinliyor" notunu düştü. Kısa süre içerisinde bir milyonun üzerinde izlenme alan videoya beğeni yağarken kullanıcılardan "Böyle sıcak ve görüntülere hasret kalmışız", "Allah bütün askerlerimizi korusun kollasın inşallah. Ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin" yorumları geldi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum