Kuveytliler Kastamonu'yu keşfe çıktı;

Kuveytliler Kastamonu'yu keşfe çıktı

Destinasyon Tanıştırma Programı kapsamında Kuveyt merkezli seyahat acente ve tur operatörleri Kastamonu’da ağırlanıyor....

Programın Pınarbaşı ayağında, Horma Kanyonu, Ilıca Şelalesi'ni gezen ve hayran kalan seyahat acenteleri bu sirkülasyonun devam edeceğini herkesin buraları görmesi gerektiğini dile getirdiler.


Kastamonu Valiliği himayelerinde, Kastamonu Turizm ve Altyapı Hizmet Birliği (KASTAB), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA),  THY Kastamonu Bölge Müdürlüğü, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda

yerel yönetimler ve özel sektör temsilcileri iş birliğinde düzenlenen Destinasyon Tanıştırma Programı kapsamında Kuveyt merkezli seyahat acente ve tur operatörleri Kastamonu’da ağırlanıyor.Programın Pınarbaşı ayağında, Horma Kanyonu, Ilıca Şelalesi'ni gezen ve hayran kalan seyahat acenteleri bu sirkülasyonun devam edeceğini herkesin buraları görmesi gerektiğini dile getirdiler.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Bu tür organizasyonların Kastamonu ve İlçeleri adına çok yararlı olacağını dile getirerek, organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Yaşar, "Pınarbaşı'nı herkes tanıyacak bilecek." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum