Bakan Yardımcısı Pakdil Azdavay'da;

Bakan Yardımcısı Pakdil Azdavay'da

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Azdavay ilçesini ziyaret etti....

Kastamonu'da etkili olan yoğun sağanak yağışlar sonrasında sahil ilçelerinde sel felaketi meydana geldi. Yaşanan tahribatın giderilmesi için kurumlar sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, sel felaketinin yaşandığı Azdavay ilçesini ziyaret etti.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Meclis Başkanı Güray Parçal, Jandarma Alay Komutanı Zafer Özden, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Özgün Taşcı , İl Özel İdaresi Genel Sekreter Nida Sinsi ve Afat Müdürü Uğur Minder. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil'e eşlik etti.

Pakdil, DSİ  tarafından iki ayrı noktaya tersip bendi yapılmasına ve ihalesi yapılan yan dereler ve Devrekani çayı üzerindeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara acilen başlanması gerektiğini söyledi.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil ve Kastamonu Valisi Avni Çakır'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum