Milli futbolcu, futbolu bıraktı;

Milli futbolcu, futbolu bıraktı

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran 37 yaşındaki golcü oyuncu Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu....

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran 37 yaşındaki golcü oyuncu Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu.

Burak Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: "Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz? Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum."

"DÖRT TANE BÜYÜK ÇINAR KULÜBÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Çok mutluyum, çok gururluyum. Böyle bir kariyer, böyle bir futbol yaşantısı her genç kardeşimizin hayalidir diye düşünüyorum. Allah'ıma şükrediyorum ki bana bu hayalleri nasip etti. Çok söylemek istediğim şey var. 7 yaşında Antalyaspor'un altyapısında içeri girdim. Antalyaspor'a çok teşekkür ediyorum, beni eğittiler, geliştirdiler Türk futboluna sundular. Her gencimizin hayalidir. 4 büyük kulübümüzde oynamak. Bana bu nasip oldu. 4 tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum. Hepsinde aynı başarıları yakalayamasam da bana güvenip, bana kapılarını açmaları benim için çok değerli. Hepsini ayrı ayrı kalbimde yeri vardır."

"GALATASARAY KALBİMİN EN FARKLI YERİNDE OLACAKTIR"

Galatasaray'ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray'da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray'da yaşadıklarım, kalbimin en farklı yerinde olacaktır.

"FENERBAHÇE'DE BİR KEZ DAHA FORMA GİYİP GOL ATMAK İSTERDİM"

"Fenerbahçe'de yeniden forma şansı bulmak isterdim çünkü içimde uktedir. Her yerde bu kadar başarı yakalamış birisinin en azından bir tane at be kardeşim' derdim. Fenerbahçe'de yeniden forma giymek isterdim, çok da yakındım ama olmadı. Fenerbahçe'nin de benim şu anki kariyerimde çok büyük etkisi vardır. Fenerbahçe'de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe'de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim."

"ŞENOL HOCA'NIN YANINDAN GELDİM BURAYA"

"Şenol Hoca'nın yanından geldim buraya. Hocamın da bizimle alakalı düşüncesi vardır ama şu an bunu bana deklare etmedi. Mutlaka benimle alakalı düşüncesi vardır, biz beraber oluruz olmayız... Hocayla ilişkimizde en ufak bozulma olmaz. Ben yine onu çok seviyorum. Onun için mutlu olurum, dua ederim. Şenol Hoca'nın aklında benimle ilgili mutlaka bir düşünce vardır ama yoksa da hiç önemli değil. O benim başımın tacıdır."

"BİRİNCİ ÖNCELİĞİM BANA YAKIŞACAK BİR PROJE OLMASI"

"22 senelik tecrübem var. Ama bir bu kadara daha ihtiyacım var belki. Mutlaka bilmediğim çok şey var. Yardımcı hocalıkla mı başlarım, bir yeri almakla mı başlarım... Benim derdim gerçekten hemen bir yerden başlamak değil. Hep bir konuşuyoruz. Eğer gerçekten bir proje olursa ben orada başlamak isterim. Bir proje olmazsa başlamayacağım. Türk futbolu için ne gerekiyorsa, elimden ne gerekiyorsa gecemi gündüzüme katıp çalışacağıma, burada söz veriyorum. Zaten benim çalışkan bir insan olduğumu biliyorsunuz. Birinci önceliğim bana yakışacak bir proje olması. Kesinlikle sahada olmak istiyorum."

“FORTUNA SİTTARD'LA AYNI ÇİZGİDE OLMADIĞIMIZI GÖRDÜK”

Fortuna Sittard'a 5 senelik proje için gittim, hoca olacaktım. Sonra beraber yürüyemeyeceğimizi, aynı çizgide olmadığımızı gördük. Sonrasında birlikteliğimizi sonlandırdık, geçmiştir ve bitmiştir. Önümüze bundan sonra bu şekilde bakacağız.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN KARİYERİMDEKİ YERİ BAMBAŞKADIR"

"Hoca olarak her hoca çok farklıdır. Eğer bir hoca söyleyecek olursam Şenol Güneş'in kariyerimdeki yeri bambaşkadır ama bütün hocalarıma çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun, hepsi benim için çok değerlidir."

"MAURO ICARDİ, BİR GALATASARAY EFSANESİ OLDU"

"Mauro Icardi, bir Galatasaray efsanesi oldu zaten. Icardi'nin oyunculuğu ile alakalı söylenecek bir şey yok. Galatasaray ile kimyası tuttu. Bence devam etmeli. Galatasaray'da her zaman iyi golcüler ve kaleciler olmuştur, bu bir gelenek Galatasaray'da."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum