Kastamonu Şapka Müzesi nerede? Şapka Müzesi'ne nasıl gidilir?;

Kastamonu Şapka Müzesi nerede? Şapka Müzesi'ne nasıl gidilir?

Şapka Müzesi'ne nasıl gidilir? Kastamonu Şapka Müzesi nerede? soruların cevapları haberimizde...

Kastamonu Şapka Müzesi, Kastamonu şehir merkezinde yer almaktadır. 75. Yıl Cumhuriyet Müzesi, Atatürk Sergi Salonu, Oyuncak Ev, Resim Galerisi gibi diğer müzelere de ev sahipliği yapan Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nin bir parçasıdır . Müze, ünlü kişiler tarafından kullanılanlar da dahil olmak üzere farklı dönemlere ait benzersiz şapka koleksiyonuyla tanınır . Şapka Müzesi Müdürü Vedat Tek Kültür Sanat Sorumlusu İlknur Aynan'a göre müzedeki şapkalar bağış yoluyla dağıtılmıştı . Müze halka ücretsiz olarak açıktır ve çeşitli ulaşım araçları ile ulaşılabilir .

Kastamonu Şapka Müzesi nerede? nasıl gidilir?

Ziyaretçiler Kastamonu'ya geldiklerinde Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nin yönlendirmelerini takip ederek Şapka Müzesi'ne kolayca ulaşabilirler. Müze, şehir merkezine yaklaşık 1-1,5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır .

Ziyaretçiler, şehir merkezinden Kastamonu Şapka Müzesi'ne Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi'nin yönlendirmelerini takip ederek ulaşabilirler. Müze, Kastamonu'nun ana caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde bulunmaktadır . Merkez çeşitli müzelere ev sahipliği yapmaktadır ve Şapka Müzesi zemin katta yer almaktadır. Müze pazartesi hariç her gün 09:00-17:00 saatleri arasında açıktır . Ziyaretçiler müze ve konumu hakkında daha fazla bilgi almak için 0 366 212 24 99 numaralı telefondan Mimar Vedat Tek Kültür Sanat Merkezi ile iletişime geçebilirler.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum