İlk Mahalle geziyi tamamladı;

İlk Mahalle geziyi tamamladı

Taşköprü Belediyesi'nin her yıl düzenlediği mahalle gezilerinin bu yıl ki programı Trabzon olarak belirlenmişti. Trabzon gezisi kapsamında ilk olarak Ağcıkişi Mahallesiyle başladı....

Gezi ile ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Adullah Çatal, "Göreve geldiğimiz günden bu tarafa her yıl düzenlediğimiz gezimizi bu yıl da Trabzon'a düzenledik dedi. Ağcıkişi mahallesi ile başlayan ve 14 mahalleden vatandaşlarımızı halkımızdan gelen talep üzerine Trabzon'a getirdik ve getireceğiz." dedi.

Başkan Çatal; Trabzon gezisi kapsamında Demçay Fabrikası'nı ziyaret ederek, çayın tarladan kesmesine, fabrikada kurutulması ve nasıl hazır hale geldiğini gördük. Büyük emekle toplanan Karadeniz’in ve topraklarının rengini alan çayımızdan da yudumladık.” dedi.

ROTAMIZ TAŞKÖPRÜ

Başkan Çatal şu şekilde devam etti: “Trabzon’a düzenlediğimiz Kültür Gezimizin son durağı Uzungöl oldu. Kaptanlığını yaptığım Mahalle gezilerimizin ilki olan Ağcıkişi Mahallemiz ile Trabzon gezimizi birlikte tamamladık. Rabbim sağ salim evimize dönmeyi nasip etsin.” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum