Kastamonu Gücü, Telsiz’e boyun eğdi: 2-0;

Kastamonu Gücü, Telsiz’e boyun eğdi: 2-0

TFF Kadınlar 2’nci Futbol Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Gücü, ligin 13’üncü haftasında Telsiz Spor’a konuk oldu....

Merkez Efendi Zeytinburnu’nda oynanan karşılaşma, 2-0 Kastamonu Gücü’nün mağlubiyetiyle sona erdi. Güzel bir futbol atmosferinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısından geniş kulübe avantajını kullanan Telsiz Spor, oyunun kontrolünü ele aldı. Birisi duran top olmak üzere ikinci yarının son yarım saatlik diliminde bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Telsiz Spor, maçı da 2-0 kazandı.

Bu galibiyetle Telsiz Spor puanını 26’ya çıkardı, haftayı ikinci sırada kapattı. Kastamonu Gücü ise 13 puanda ve 4’üncü sırada kaldı. Kastamonu Gücü, normal sezonun son haftasında Kastamonu’da Tuzla Sahil Spor’u konuk edecek. 3 Haziran’daki maç saat 12.00’de başlayacak.

3 grup arasında en iyi 4’üncü iki takım arasına girerek, 2’nci Lig’de play-off oynamayı büyük bir oranda garantileyen Kastamonu Gücü, Tuzla Sahil Spor karşısından alacağı puan ya da puanlarla, rakiplerinin sonucuna bakmaksızın play-off’u yüzde 100 garantilemeyi hedefliyor. 

(Haber/Fotoğraf: Öner Yığrık)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum