Fatma Serap Ekmekci Kimdir ? Fatma Serap Ekmekci Nereli? Nerenin Milletvekili?;

Fatma Serap Ekmekci Kimdir ? Fatma Serap Ekmekci Nereli? Nerenin Milletvekili?

Fatma Serap Ekmekci kimdir? Fatma Serap Ekmekci nereli? Fatma Serap Ekmekci nerede doğdu? Nerenin Milletvekili? tüm soruların cevabı haberimizde...

Fatma Serap Ekmekci Kimdir? Fatma Serap Ekmekci Nereli? Nerenin Milletvekili? tüm soruların cevabı haberimizde.

Fatma Serap Ekmekci Kimdir?

Fatma Serap Ekmekçi, 28. Dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili adayı olarak belirlenmiş ve Milletvekili olarak seçilmiştir.

Fatma Serap Ekmekçi Nereli?

1980 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kastamonu'da Gazipaşa İlkokulu ve Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.

Fatma Serap Ekmekçi'nin Hayatı

Kastamonu Ak Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. 2003 yılında stajını tamamladıktan sonra, Ekmekçi, halen Kastamonu'da aile ortaklığı bünyesinde özellikle aile hukuku alanında serbest avukatlık yapmıştır.

2009-2014 yılları arasında, Milliyetçi Hareket Partisinden Kastamonu Belediyesi Meclis ve Encümen üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2009 yılında Kastamonu Barosu Yönetim Kuruluna seçildi ve 2018 yılına kadar Baro Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu ve çok sayıda kadın ve çocuk komisyonlarının çalışmalarında yer aldı.

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde ise, Ak Parti Kastamonu Milletvekili adayı olarak çıktı ve Kastamonu Milletvekiline seçildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum