“Ormanda mevsimlik işçi dönemi kapandı”;

“Ormanda mevsimlik işçi dönemi kapandı”

Öz Orman-İş Sendikası Orman İşçileri Kadro Buluşması düzenlendi....

Öz Orman-İş Sendikası Orman İşçileri Kadro Buluşmasına katılan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü orada yapmış olduğu konuşmasında  şu sözlere yer verdi;"Orman işçileri bizim kardeşlerimiz. Ben de orman camiasından gelen bir kardeşiniz olarak sizlerin sahada verdiği emekleri en yakından bilen bir insanım ve bu noktada da önceki dönemde yani AK Parti dönemi öncesinde olanlarla 2007 sonrasını biliyorsunuz, 120 bin kadro gelmişti. 2023’te de 120 bin kadro geldi. Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde artık ormanda mevsimlik işçi dönemi kapandı"

"BU SEÇİM ÇOK FARKLI BİR SEÇİME DÖNÜŞTÜ"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü , orman işçilerinin önemine vurgu yaparak; “Orman işçileri bizim kardeşlerimiz. Ben de orman camiasından gelen bir kardeşiniz olarak sizlerin sahada verdiği emekleri en yakından bilen bir insanım ve bu noktada da önceki dönemde yani AK Parti dönemi öncesinde olanlarla 2007 sonrasını biliyorsunuz, 120 bin kadro gelmişti. 2023’te de 120 bin kadro geldi. Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde artık ormanda mevsimlik işçi dönemi kapandı. 21 yıldır ülkemizin tüm insanlarının yanında gece gündüz demeden Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda bu kutlu davada hep birlikte yürüyoruz. Bu doğrultuda da sizler her zaman yanımızda oldunuz. Özellikle orman işçilerimiz ile zaman zaman yangınlarda, zaman zaman diğer çalışmalarda hep beraber olduk. Sel dönemlerinde, ülkemizin zor dönemlerinde, depremde her zaman ülkemizin yanında oldunuz ve öyle bir döneme geldik ki şimdi bu sıradan bir seçim değil. 2023 sadece sizin seçiminiz değil, bizim seçimimiz değil, ülkemizin seçimi, evlatlarımızın seçimi, bu toprakların seçimi hatta Türkiye’nin seçilmenin ol üstünde dünyanın seçimi olmuş durumda. Niye dünyanın seçimi olmuş durumda? Şer odakları Türkiye’deki bu seçimi takip ediyor. Bir taraftan da Türkiye’ye umudunu bağlamış olan mazlumlar, Müslümanlar da bu seçimi takip ediyorlar. Onun için bu seçim çok farklı bir seçime dönüştü" ifadelerine yer verdi.


"BU SEÇİMDE ORMAN İŞÇİLERİ KAZANACAK!"

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimde Ak Parti'den 2 tane Milletvekili çıkarttıklarına değinen Ünlü; İlk seçimde iki tane milletvekili adayımızı çıkardık.Keşke üç tanesini, milletvekili göndermeyi başarabilseydik. İnşallah bunun telafisini şöyle yaparız diye düşünüyorum. 14 Mayıs’ta yarım kalan bir işimiz var, bu yarım kalan işimizi 28 Mayıs’ta halledeceğiz. Biliyorsunuz 29 Mayıs İstanbul’un fethi. Allah nasip ederse 28 Mayıs’ta sandıkları doldurup Bay bay Kemal ve avanelerine ne yapacağız? ‘Bay bay’ diyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi ‘hay hay’ diyeceğiz. Orman işçileri söz verirse sözünden dönmez. Biz biliyoruz, Kastamonu evladı yiğittir. Bazıları bunu anlamıyor. Bakın CHP’lilere ben bunu anlatamıyorum, anlamalarını da beklemiyoruz. Bunlar terör örgütleriyle birlikte yürüye dursunlar. Bunlar Türkiye düşmanlarıyla birlikte yürüye dursunlar, bunlar Türkiye’nin kazanımlarını düşürmeye dönük planlar yapsınlar. Hepsine cevabını vereceğiz. Allah’ın izniyle az kaldı, 28 Mayıs Türkiye yüzyılının, Türkiye şahlanışının ve hepimizin yüzyılı olacak. Bu seçimde kimler kazanacak? Bu seçimde orman işçileri kazanacak. Bu seçimde Kastamonu kazanacak, Türkiye kazanacak. Kimler kaybedecek? Terör örgütleri kaybedecek. Türkiye düşmanları kaybedecek ve Bay Bay Kemal’le yol yürüyen, karanlık düşler kaybedecek Allah’ın izniyle. Bunu kimle yapacağız? ‘Önce yüce Rabbim sonra aziz milletimiz’ diyor Sayın Cumhurbaşkanımız. Sizlerle birlikte yapacağız Allah’ın izniyle” diye konuştu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum