Şehit savcının ismi adliyede yaşayacak;

Şehit savcının ismi adliyede yaşayacak

1992 yılında Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Devrekanili şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar’ın ismi, Kastamonu Adliyesi’ndeki konferans salonuna verildi....

Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar Konferans Salonu’nun açılışına Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Keskin, Baro Başkanı Özgür Demir, Kastamonu Adliyesi’nde görevli hakimler ve savcılar ile Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar’ın ailesi katılım sağladı.

CEYLAN: “İNŞALLAH BURAYI KULLANAN HER VATANDAŞIMIZ ŞEHİDİMİZE FATİHA GÖNDERECEKTİR”

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, kurdele kesiminin ardından yaptığı konuşmada; “Ailenin başvurusunu Bakanlığımız uygun gördü. Biz de şeref duyduk, gurur duyduk. Konferans salonumuz en yoğun, en işlek kullandığımız birimimiz. İnşallah burayı kullanan, dışarıdan gelen her vatandaşımız da şehidimize bir Fatiha gönderecektir diye umuyoruz. Şehidimiz Yılmaz Acar’a Allah’tan rahmet, ailesine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Baro Başkanı Özgür Demir ise şunları söyledi: “Şehit Cumhuriyet Savcımızın ruhu şad olsun. İsmini burada yaşatma kararı alan kıymetli yöneticilerimize de ben teşekkür ediyorum.”



YILMAZ ACAR’IN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar’ın ailesi ise anlamlı isim takdiminden dolayı Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan’a, yakından ilgilenen Yazı İşleri Müdürü Tevfik Cabbar ve adliye çalışanlarına; katılımlarından duydukları gurur ve memnuniyeti ifade ederek hakimlere, savcılara ve Baro başkanına teşekkürlerini ilettiler.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum