Kastamonu için Karayolları personel alım kurasının tarihi belli oldu!;

Kastamonu için Karayolları personel alım kurasının tarihi belli oldu!

KGM kura çekimi ne zaman? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu...

İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından geçtiğimiz haftalar İŞKUR üzerinden başvuruları alınan işçi alımı için kura çekimi tarihi belli oldu. KGM kura çekimi noter huzurunda 30-31 Mayıs tarihlerinde tarihlerin de 2 gün sürecek kura çekimi, genel müdürlüğün konferans salonunda gerçekleşecek. Kura çekilişinde Kastamonu için; alınacak personel sayısının 3 katı kadar isim belirlenecek. Asil adayların evraklarını teslim etmemesi durumunda yedeklerden tercih yapılacak.  

Kastamonu’da bulunan Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü’ne bünyesinde toplam 140 kişi alınacak. Söz konusu alım için kura çekim tarihleri açıklandı.

İLK KASTAMONU İLE BAŞLAYACAK

31 Mayıs 2023 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan kura ilk olarak Kastamonu ile başlayacak. Kura çekilişi saat 10:00'da Kastamonu ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacak.

 Sırasıyla iller şöyle: Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce.

İŞÇİ ALIMI YAPILACAK MESLEK GRUPLARI

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum