CHP'li Altay'dan 3 ilçeye ziyaret;

CHP'li Altay'dan 3 ilçeye ziyaret

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Kastamonu'ya geldi....

 İl Başkanlığı'ndan yaptığı basın toplantısının ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Altay, Araç, Hanönü ve Taşköprü ilçelerini ziyaret etti.

ALTAY; "SİYASETİN AHLAKINI YOK EDENLERLE Mİ YOL YÜRÜYECEKSİN KARAR VER TÜRKİYE'M"

28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına devam ediyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısı sonrasında Araç, Taşköprü ve Hanönü ilçelerini ziyaret etti. Altay, Araç ziyareti ile ilgili; "Kastamonu Araç ilçemizdeyiz. Milletvekilimiz Hasan Baltacı,İl Başkanımız Hikmet Erbilgin ile Araç Belediye Başkanımız Satılmış Sarıkaya'yı ziyaretimiz sonrası  kıymetli Araçlı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizlere gösterdikleri ilgi nedeniyle kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Düzmece, montaj kasetlerle yaptıklarını itiraf  edenlerle, siyasetin ahlakını yok edenlerle mi yol yürüyeceksin karar ver Türkiye'm" dedi.

"İYİLİĞİ ÇOĞALTMAK İÇİN FİRESİZ SANDIKLARA KOŞUYORUZ"

Altay devamında Taşköprü ilçesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Altay; "Kastamonu Taşköprü'deyiz. Milletvekilimiz Hasan Baltacı,İl Başkanımız Hikmet Erbilgin ve Millet İttifakı partilerimizin ilçe başkanlarıyla birlikte Taşköprülü hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yoğun yağış nedeniyle salonda yaptığımız buluşmamızda Taşköprülü hemşehrilerimizin kararlı duruşunu görmekten mutluluk duyduk. Bizlere gösterdikleri ilgi için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs Pazar günü kötülüğü yenmek iyiliği çoğaltmak için firesiz sandıklara koşuyoruz" ifadelerine yer verdi.

"BU KÖTÜLÜKLERİ HEP BİRLİKTE YENELİM"

Son olarak Hanönü ilçesini ziyaret eden Altay,şunları kaydetti; "Kastamonu Hanönü İlçemizdeyiz. Milletvekillerimiz Hasan Baltacı, Barış Karadeniz, Hanönü İlçe Başkanımız Çetin Metin Karakoç ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya geldik. Güzelliğin, iyiliğin, hoşgörünün, barışın, huzurun bu topraklarda egemen olması için iftiracıların, montajcıların, komplocuların, kötülükleriyle baş başa kalmaları gerekiyor.  Oy kullanmak vatan görevidir. Karar Ver Türkiye'm, Görevimizi yapalım bu kötülükleri hep birlikte yenelim."

ERBİLGİN; "PES ETMEDEN, YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hikmet Erbilgin de açıklamasında; "Pes etmeden, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. İkinci tur için kararlıyız; geleceğimiz için kazanacağız"

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum