"Memurun vebali yeter sana!";

"Memurun vebali yeter sana!"

Kastamonu Türk Büro Sen şube başkanı Satılmış Kahvecioğlu, 2023 sendika çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu....

Kahvecioğlu;"Kastamonu Türk Büro-Sen Şube Başkanlığı olarak hizmet kolumuzdaki kurumlar ile 19 İlçemizde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız sonucu bize inanıp üyeliği ile destek veren Memur arkadaşlarımıza sonsuz şükran ve saygılarımızı sunarız" dedi.

"BAŞINI İKİ ELİNİN ARASINA AL VE DÜŞÜN"

Kastamonu Türk Büro Sen Şube Başkanlığı'nın 601 üyesi olduğuna vurgu yapan Kahvecioğlu;"Nasıl hayatın her alanında çalışmanın bir değerlendirmesi ve kazancı varsa sendikaların başarısı her yıl 15 Mayıs’ta kurumlarda yapılan üye sayım tespitiyle ölçülmektedir.Kastamonu ilimizde hizmet kolumuzda faaliyet gösteren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haricindeki  diğer kurumlarda Kastamonu Türk Büro-Sen Şube Başkanlığı olarak 601 üyeye sahip olup en yakın sendikanın 493 üyesi bulunmakta iken hizmet kolumuzda bünyesinde en çok sözleşmeli personel çalıştıran ve İdarede ki  bir müdür yardımcısı tarafından tek yönlü sendikal çalışma sonucu Kastamonu Gençlik  Ve Spor İl Müdürlüğü dahil edildiğinde diğer kurumlarda sayı olarak yakın sendikayı öne çıkarmıştır. Sevgili müdür yardımcısı kardeşim biliyorum ki müdürlüğünüz de oldukça işçi çalışıyor senden ricam masanın üzerine bir işçi maaş bordrosu bir de memur maaş bordrosu koy sonrada başını iki elinin arasına al ve düşün inşallah ne kadar başarılı olduğunu anlarsın, memurun vebali yeter sana!" dedi.

"ÜYELERİMİZ DESTEK VERDİĞİ SÜRECE SUSMADIK VE SUSMAYACAĞIZ"

Memurların, onurlu bir çalışma ortamının sağlanması için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Kahvecioğlu;"Kastamonu Türk Büro Sen Şube Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz değerlendirmeden de anlaşılacağı gibi memurların sosyal ekonomik haklarının yükseltilmesi için sendikal  faaliyetin ve çalışmanın yok sayılarak sadece sayı olarak öne geçmekten başka bir amaç gözetilmemesi bizleri Kastamonu hizmet kolumuzda çalışan memur arkadaşlar adına üzmüştür. Sonuç olarak sendikal alanın nasıl kontrol altına alınarak memurun sesini kesmeye çalışsalar da, biz üyelerimiz destek verdiği sürece susmadık ve susmayacağız. Türk memurunun insanca, saygı duyulacak onurlu bir çalışma ortamı sağlanması için gece gündüz durmadan, usanmadan çalışacağız" ifadelerine yer verdi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum