"İstanbul'dan Cide'ye otobüs kalkacak";

"İstanbul'dan Cide'ye otobüs kalkacak"

AK PARTİ CİDE İLÇE BAŞKANI AYGEN'DEN CİDELİ SEÇMENE ÇAĞRI;...

Cide AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aygen 28 Mayıs seçimlerinde vatandaşları sandığa çağırdı. Öte yandan Aygen, Cide İlçe Başkanlığı tarafından İstanbul'dan gelmek isteyen Cide nüfusuna kayıtlı seçmenler için araç kaldırılacağını açıkladı. Aygen açıklamasında; "Büyük Türkiye zaferi için herkesi sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

İSTANBUL'DAN CİDE'YE OTOBÜS KALDIRILACAK

Cide AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aygen, Cide nüfusuna kayıtlı olan ancak İstanbul'da yaşayan seçmenler için araç kaldırılacağını açıkladı. Cide İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada; "AK Parti Cide ilçe Başkanlığı olarak, oy kullanmaya İstanbul'dan Cide'ye gelecek olan seçmenlerimiz için Cumartesi akşam saat 22.00 de ücretsiz otobüs kaldırılacaktır. Otobüsler İstanbul'dan Cumartesi akşam kalkıp Pazar akşamı geri dönecektir. Türkiye Yüzyılı'nın temelini sizinle birlikte atacağız.1 oy dahi çok önemli olup herkesi oy kullanmaya davet ediyoruz" denildi.

"14 MAYIS'TAKİ ZAFERİMİZİ SİZLERİN DESTEĞİYLE TAÇLANDIRACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK"

Öte yandan İlçe Başkanı Aygen 28 Mayıs'ta yapılacak seçimle ilgili şunları kaydetti; "Çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz, çok mücadele edeceğiz. 28 Mayıs'ta Allah'ın izni ve aziz milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçecek ve Türkiye yüzyılı yolculuğumuzu emin adımlarla sürdüreceğiz. 14 Mayıs'ta elde ettiğimiz tarihi zaferi rehavete kapılmadan, sizlerin desteğiyle taçlandıracağımızdan hiç şüphemiz yok. Büyük Türkiye zaferi için herkesi sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum