Altın Kızlar, final biletine çok yakın;

Altın Kızlar, final biletine çok yakın

KASTAMONU BELEDİYESPOR, PLAY-OFF YARI FİNALİNDE YALIKAVAK’I AĞIRLIYOR...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, play-off yarı final ikinci maçında Yalıkavak Spor Kulübü’nü konuk edecek. Bugün Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig’de normal sezonu lider tamamladıktan sonra çeyrek finalde Görele Belediyesi’ni eleyen Kastamonu Belediyespor; yarı final ilk maçında deplasmanda yendiği Yalıkavak’ı bugün de yenerek adını finale yazdırmak istiyor. Bugün oynanan karşılaşmayı temsilcimiz kazanamadığı takdirde seri üçüncü maça uzayacak ve üçüncü maç da yarın saat 15.00’te yine Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

DAR KADRO DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısına daraltılmış kadroyla ‘Merhaba’ diyen Kastamonu Belediyespor, buna karşın yenilgisiz sezonu tamamladı. Play-Off yarı finaline gelindiğindeyse orta oyun kurucu Mouna Chebbah bileğinden sakatlanmasından ötürü, Samara Da SilvaVieira ise takımdan ayrılması sonrasında Kastamonu Belediyespor oldukça dar bir kadroyla mücadele etmeye başladı.

Süper Lig Play-Off yarı finalindeki Yalıkavak deplasmanına sadece 11 oyuncuyla giden Kastamonu Belediyespor (3’ü kaleci 8 oyuncu), buna rağmen 30-34’lük galibiyetle ayrılmayı bildi. Kastamonu Belediyespor, bu kez Kastamonu’da oynanacak maçta rakibini yenerek adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Hentbol Kadınlar Süper Lig yarı finalindeki diğer eşleşme Konyaaltı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak. İzmir’de oynanan ilk maçı 31-37 kazanan Konyaaltı, bugün saat 16.00’da başlayacak maçı kazanarak finale yükselmek istiyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum