Mağazalar hazır, Kastamonu hazır değil;

Mağazalar hazır, Kastamonu hazır değil

İlkbaharın son ayı olan Mayıs ayının, son günlerine gelinmesine rağmen güneşli günlere hasret kalan Kastamonu, yaz sezonunu açan mağazalara ayak uyduramadı....

İlkbaharın son ayı olan Mayıs ayının, son günlerine gelinmesine rağmen güneşli günlere hasret kalan Kastamonu, yaz sezonunu açan mağazalara ayak uyduramadı. Giyim mağazaları baştan sona rengarenk, cıvıl cıvıl yaz kıyafetleri ile donatılsa da Kastamonu halkı mağazalardaki yazlık kıyafetlere üzerinde montlarla bakıyor. Kastamonu halkı, bu günlerde sağanak yağışın etkili olmasıyla birlikte sadece bakmakla yetiniyor. Meteoroloji’nin uyarılarına bakıldığında bu haftayı da yağışlı geçirecek olan Kastamonu, bir süre daha güneşe ve yazlık kıyafetlere uzak kalacak.

FİYATLAR DUDAK UÇUKLATTI
Kastamonu halkı şuan mağazalardaki yazlık kıyafetlere her ne kadar üzerinde montlarla bakıyor olsa da yaz mevsimi için alışverişe çıkan vatandaşlar fiyatlardan şikayetçi. Yaz kıyafetleri, kumaş ve işçilik bakımından kışlık kıyafetlerden daha az maliyetli olur. Fakat yeni sezon yazlık kıyafetlere bakıldığında fiyatlar dudak uçuklattı.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum