Süper Lig’de şampiyon erken belli olabilir;

Süper Lig’de şampiyon erken belli olabilir

Süper Lig'de şampiyon hafta sonu belli olabilir....

Fenerbahçe yarın oynanacak maçta Trabzonspor'a puan kaybetmesi durumunda Galatasaray hafta sonu şampiyonluğunu ilan edebilir.

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ederken lider Galatasaray, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek puanını 76'ya yükseltti. Taraftarların merakle beklediği şampiyonluk hesabında öyle bir şey ortaya çıktı ki o maçın skoru şampiyonu 3 gün sonra belirleyebilir.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasındaki zorlu maçta lider Galatasaray, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'u ağırlayacağı maçta puan kaybetmesi durumunda Galatasaray, Sivasspor'u mağlup ederse şampiyonluğunu ilan edecek.

68 puanda olan Fenerbahçe; Trabzonspor ile berabere kalırsa 69, Trabzonspor'a yenilirse 68 puanda kalacak. Geride 2'si hükmen olmak üzere toplam 4 maçı olan Fenerbahçe, maksimum 80-81 puana çıkabilecek.

76 puanlı Galatasaray ise Sivasspor'u yenerse 79 puana çıkacak. Sivasspor maçı sonrası 1'i hükmen, toplam 3 maça çıkacak Galatasaray ise 82 puanı garantilemiş olacak.

Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarını kaybetse dahi Fenerbahçe'nin gerisine düşemeyecek ve şampiyonluğunu cumartesi günü Sivasspor'u yenmesi ve Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a puan kaybetmesi halinde garantileyecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum