‘Seçilen milletvekillerini, Ankara’da rahat bırakmayacağız’’;

‘Seçilen milletvekillerini, Ankara’da rahat bırakmayacağız’’

Kastamonu Yeniden Refah Partisi 1’nci sıra Milletvekili Adayı İbrahim Demir, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu....


Kastamonu’da kesin olmayan sonuçlara göre 10 bin 468 oy alarak; Yeniden Refah Partisi’nin Kastamonu’da oylarını ciddi oranda attıran Demir, yaptığı açıklamada; ‘’ Seçilen milletvekillerini Kastamonu’ya hizmet noktasında Ankara’da rahat bırakmayacağımızın da bilincinde olunması gerektiğini hatırlatmak isterim’’ dedi.

Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“28 dönem milletvekili seçimlerini geride bıraktık. İlk defa seçime giren bir parti olarak Kastamonu geneli aldığımız %4.1 oy oranı için çok teşekkür ediyorum. Tosya’da aldığımız %20 oy oranı ile gönüllerinde bize yer veren çok kıymetli Tosyalı hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Seçilen milletvekillerine de başarılar diliyorum. Yeniden  Partisi Kastamonu İl Başkanı olarak mücadeleme devam edeceğim. Kastamonu’nun sorunlarını çözmek adına çalışmalarıma devam edeceğimi ve seçilen milletvekillerini Kastamonu’ya hizmet noktasında Ankara’da rahat bırakmayacağımızın da bilincinde olunması gerektiğini hatırlatmak isterim. İnşallah 15 gün sonra Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda tekrar seçilerek ülkemizin istikrarı ve kalkınmasına devam edecektir. Bu vesile ile tüm teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize sadece oy değil sevgilerini de verdikleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum ve bu şarkı burada bitmez diyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum