‘Başa baş giden bir maçtı ama kazanmasını bildik’;

‘Başa baş giden bir maçtı ama kazanmasını bildik’

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Zorlu ve başa baş geçen bir mücadeleden galibiyetle ayrılarak finale yükseldiklerini söyleyen Belet, mutlu olduklarını kaydetti....

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet’in açıklamaları şöyle: “Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi de zorlu bir maç oldu. İlk yarıda kaleciye takıldık, basit hatalarımız olması gerekenden fazlaydı. İkinci yarıda daha konsantre olarak daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Yine son ana kadar başa baş giden bir yarıydı ancak kazanmasını bildik. Konyaaltı Belediyesi’ni mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Takımımı da mücadelesinden ve galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.”

Belet bugün oynanacak final maçıyla ilgili olarak ise: “Rakibimiz Yalıkavak oldu. Final maçları her zaman zordur. Her takım yüzde yüzünü ortaya koyar. Biz galip gelerek Kastamonu’ya bir kupa daha armağan etmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız var.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum