Altın Kızlar finalde!;

Altın Kızlar finalde!

Kastamonu Belediyespor, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdı....

Bolu Karaçayır Spor Salonu’ndaki HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası müsabakalarında başarılı bir performans gösteren Kastamonu Belediyespor; dün kıran kırana geçen karşılaşmada Konyaaltı Belediyesi’ni 27-26 yenerek adını finale yazdırdı.

Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyesi arasında oynanan karşılaşmanın seyri oldukça yüksekti. Zaman zaman Kastamonu Belediyespor, zaman zamansa Konyaaltı Belediyesi yakaladığı serilerle farkı 3-4 sayılara kadar çıkardı.

Mücadelenin ilk yarısı 14-14 beraberlikle sona erdi. Takımlar devre arası soyunma odasına beraberlikle girdi.

SAMARA’DAN FİNAL GOLÜ

Mücadelenin ikinci yarısında da başa baş mücadele devam etti. Maçın son 43 saniyesine 26-26 beraberlikle girildi, hücum Konyaaltı’ndaydı. Bu dakikada Konyaaltı mola aldı, mola dönüşünde ise pozisyonda faydalanamayınca maçın bitimine 28 saniye kala top Kastamonu Belediyespor’a geçti. Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet de son molasını bu dakikada kullandı.

Kastamonu Belediyespor 26-26 beraberlik neticesinde son 28 saniyeye sığdırdığı son pozisyonda Samara Da SilvaVieira ile golü buldu ve 27-26 öne geçti. Maçın bitmesine son 10 saniye kala başlayan Konyaaltı hücumu sonuçsuz kalınca Kastamonu Belediyespor adını finale yazdıran taraf oldu.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum