"Bindiğim araçların en konforlusu";

"Bindiğim araçların en konforlusu"

Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG Kastamonu'ya geldi...

 Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'nda Kastamonulu vatandaşlarla buluşan TOGG, büyük ilgi ve beğeni topladı. İlk test sürüşünü yapan Vali Avni Çakır, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; "İnşallah TOGG aracımızı kısa süre içerisinde tüm yollarda  tüm sokaklarda tüm şehirlerde göreceğiz. Müthiş bir duygu müthiş bir gurur. Ben 40 yıldır araç kullanıyorum. Çok farklı araçlara bindim, inanın bindiğim araçların en konforlusu diyebilirim. Herkesin TOGG'u olsun inşallah" dedi.

ÇAKIR; "HERKESİN BİR TOGG'U OLSUN İNŞALLAH"

Vali Avni Çakır;  "Bugün Kastamonu'da vatandaşlarımızla buluştuk. Valilik önünde ben de ilk deneme sürüşünü gerçekleştirdim. Müthiş bir duygu müthiş bir gurur. Yıllarca özlemini duyduğumuz bir araç. Bu anlamda Türk gencine, Türk bilim insanına, imkan verildiğinde fırsat yaratıldığında, teknolojik imkanlar sunulduğunda nasıl muhteşem eserleri yapabileceğinin çok güzel bir örneği. Bunun farklı sektörlerde de havacılık sektöründe, insansız hava araçları sektöründe zaten çok güzel örneklerini görüyorduk. Bu anlamda da yıllardır beklediğimiz otomobilimize de kavuştuk. Muhteşem bir araç. Ben 40 yıldır araç kullanıyorum. Çok farklı araçlara bindim, inanın bindiğim araçların en konforlusu diyebilirim. Hem çevreci, hem yerli, hem milli, hem teknolojik... Özellikle gençlerin bayılacağı bir araç. Her Türk vatandaşı gibi ben de büyük gurur duyuyorum. İnşallah kısa süre içerisinde tüm yollarda,  tüm sokaklarda, tüm şehirlerde TOGG aracımızı göreceğiz. Valilik olarak bizler de makam aracı olarak kullanacağımız ilk günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazırlıklarına da başlandı, ilk fırsatta verilecek. Bugün benim için, ülkemiz için, Kastamonu için TOGG'u görmek çok özel ve gururlu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak çok gururluyum. Kazasız belasız yollarda bolca TOGG görelim inşallah. Herkesin bir TOGG'u olsun inşallah" dedi.

EKMEKCİ; "TOGG'UMUZ KASTAMONU YOLLARINDA"

Serap Ekmekci, gurur duyduklarını belirterek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; "Çok heyecanlı ve mutluyuz. Yerli ve milli aracımız TOGG'umuz Kastamonu yollarında. İnşallah vatanımıza milletimize Kastamonu'muza hayırlı olsun. Seçim sonuçlarını da bayram havası içerisinde kutlamayı diliyorum."

UMUR; "KASTAMONU'DA 3-0 ALDIĞIMIZ GÜN KASTAMONU'NUN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

AK Parti Kastamonu üçüncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur da; "Türkiye daha da gelişecek, daha da büyüyecek. Türkiye'nin geleceği parlak olacak. Her zaman söylediğimiz gibi Kastamonu'da 3-0 aldığımız gün Kastamonu'nun kaderini değiştireceğimize inanıyorum. Kastamonululara güveniyorum. Kazanan Kastamonu olacak.

MAHMUTOĞLU; "İNŞALLAH ÖTV'SİZ GAZİLERE ÇIKAR DA BİZ DE SEBEPLENİRİZ"

 Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu da taleplerini dile getirerek; "TOGG arabası memleketimize hepimize hayırlı olsun.İyi bir yatırım, iyi bir olay. Devletimize, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ÖTV'siz gazilere çıkar da biz de sebepleniriz. Buradan da bu talebimizi duyurmuş olalım" dedi.

BOYRAZ; "MİLLİ GURURUMUZ TOGG'U MUHTEŞEM BULDUK"

Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; "Milli gururumuz TOGG'u muhteşem bulduk. Valimiz de anlattı, gerçekten Türkiye için çokça gurur verici bir şey. İnşallah tüm herkese nasip olur. Emeği geçen mühendislerimizden Allah razı olsun. Türkiye'mize Kastamonu'muza hayırlı uğurlu olsun" dedi.



 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum