TÜSF Başkanı Günay'dan Rektör Topal'a ziyaret;

TÜSF Başkanı Günay'dan Rektör Topal'a ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti....

Ziyarete, Yeditepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Karabulut ve Federasyon Temsilcisi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Merve Uca eşlik etti.

Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül’ün de hazır bulunduğu ziyarette, gündeme dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, spor sahasında iki kurum arasında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

TÜSF Başkanı Günay ve beraberindeki heyet, Kastamonu Üniversite'nin TÜSF Ünilig Boks Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmalarından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Rektör Topal'a gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ettiler.Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimi ve karşılıklı hediye takdimi ardından son buldu.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum