"Tosya, Kastamonu’nun ayrılmaz parçasıdır";

"Tosya, Kastamonu’nun ayrılmaz parçasıdır"

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar,Kastamonu'nun Tosya ilçesini ziyarette bulundu. Katar açıklamasında;" Tosya, Merkez İlçe’den sonra Kastamonu’nun en büyük ilçesidir....

Hep nüfusu, hem sanayi ve ekonomik gelişmişlik anlamında Tosya çok farklı bir konumdadır. Yıllarca Tosya’nın ihmal edildiğini, görmezden gelindiğini biliyoruz" dedi.

"BAŞARAMAZSAM BİR DAHA TOSYA’YA GELMEM DEMİŞTİM.BU SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM"

Kastamonu'nun Tosya ilçesinin görünmezden gelinmesine, hem bir işadamı hem de KASİAD Şube Başkanı olarak birçok kez itiraz ettiğini değinen Katar;" Siyasete girdiğimiz günden itibaren de bu itirazlarımızı daha güçlü bir şekilde dile getirdim.Tosya yoluyla ilgili onlarca demecimizin yanı sıra, Tosya’nın iç kapı sektörü anlamında bir ekol olması gerektiğini, Tosya’nın bu potansiyeline sahip çıkılması gerektiği söyledim. Şimdi İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı olarak karşınızdayım. Tosya ziyaretimde de söylediğim gibi ilk işimiz Tosya yolunun yapılması, bir an önce tamamlanarak Tosya’nın en acil probleminin çözülmesi olacak. Bunu başaramazsam bir daha Tosya’ya gelmem demiştim. Bu sözümün arkasındayım" ifadelerine yer verdi.

"İYİ PARTİ’YE VE AHMET KATAR’A SAHİP ÇIKACAĞINDAN EN UFAK ŞÜPHEM YOK"

Tosya'daki vatandaşların oylarına talip olduğuna vurgu yapan Katar;"Ak Parti’ye, CHP’ye, MHP’ye, diğer siyasi partilerimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızın oyların talibim. Tosya’yı Kastamonu ile bir ve bütün yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tosya, Kastamonu’nun ayrılmaz parçasıdır. Tosyalı vatandaşlarımızın hastane için Çankırı’ya gittiğini, diğer işleri için Çankırı’ya yol yaptıklarını gördüğümde benim için acıyor.Bugüne kadar oy verdiğiniz siyasetçiler sizin sesinizi duymamış, sizin çığlığınızı görmezden gelmiş olabilir. Ama ben size yeni bir umut sunuyorum. Tosya’ya umut vaat ediyorum. Tosya’ya hizmet vaat ediyorum. Tosya’ya heyecan vaat ediyorum. Tosya’ya birlik ve beraberlik vaat ediyorum. Tosya’nın İYİ Parti’ye ve Ahmet Katar’a sahip çıkacağından en ufak şüphem yok" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum