“Adaylarımızı sorgulayacak son kişisin”;

“Adaylarımızı sorgulayacak son kişisin”

AK Parti İl Başkanlığı'nda, partili meclis üyelerinin katılımıyla İl Genel Meclisi (İGM) grup toplantısı düzenlendi....

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Hikmet Erbilgin'in AK Parti Kastamonu Milletvekili adayları için söylediği sözleri hatırlatarak; "Bizim adaylarımıza laf söylemeye çalışıyorlar. Oturup bir aynaya bakın. Kim kiminle yürüyor? Hikmet Erbilgin; bir otur 1’inci sıra adayın kime hizmet eder, kimle hareket eder, bu memlekete ne faydası oldu? Bizim adaylarımızı sorgulamaya, yargılamaya kalkıyor. Sen bizim adaylarımızı sorgulayacak en son kişisin" dedi.

ÜNLÜ; "3 TANE ADAYI ZOR BULDULAR"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Hasan Baltacı'ya yönelik eleştirisinde şu ifadelere yer verdi; “5 yıla yaklaştı. Kastamonu için bir hayrının dokunduğunu görmedik. Kastamonu için olumlu bir adım attığını görmedik. Kastamonu için bir çivi çaktığını görmedik. Biz Hasan Baltacı'da şunu gördük; Aynı Kılıçdaroğlu gibi, yapılan hizmetleri karalamak, kötülemek, onlara iftira atmak, algı oluşturmak. Bunu her alanda gördük. Selde ‘HES patladı’ dedi, kaos çıkarmak istedi. Sonunda ne oldu? HES patlamadı, Baltacı patladı. Ankara’da HDP ile birlikte hareket etti. Onlarla birlikte sürekli aynı oyu kullandı. HDP ile birlikte hareket ettiğini de Kastamonu’da anlatmadı. Türkiye’nin menfaatine olan konulara karşı çıktığını söylemedi. Onu açıklamıyor. Bunların el attığı işten de hayır çıkmaz. Milletle ilgili bir dertleri yok. Kastamonu ile ilgili bir dertleri yok. Aday adaylık süreçlerinde 3 tane adayı zor buldular. Hatta bir tanesini zorla aday ettikleri söyleniyor. Ayrıca adayları Hasan Baltacı Kastamonulu değil, 3’üncü sıra adayları Ziver Kaplan, Kastamonulu değil. Demek ki, Kastamonu’dan bir ilgi yok CHP’ye. 2’nci sıra adayları Kadir Yalçın’da zaten CHP’li değil Saadet Partisi’nin adayı olarak girdi. Onun da araya girmesi talihsizlik olmuş. Oraya da Kastamonulu olmayan birini bulurlardı. Bizim adaylarımıza laf söylemeye çalışıyorlar. Oturup bir aynaya bakın. Kim kiminle yürüyor? Hikmet Erbilgin; bir otur 1’inci sıra adayın kime hizmet eder, kimle hareket eder, bu memlekete ne faydası oldu? Bizim adaylarımızı sorgulamaya, yargılamaya kalkıyor. Sen bizim adaylarımızı sorgulayacak en son kişisin” şeklinde konuştu.

“BURASI ŞEHİTLER DİYARI HASAN BALTACI, BURASI KASTAMONU HİKMET ERBİLGİN”

CHP’nin “sana söz” sloganı üzerinden eleştirilerine devam eden İl Başkanı Ünlü; “FETÖ’ye ‘sana söz’ diyorlar, HDP’ye ‘sana söz’ diyorlar, ABD’ye, Avrupa’ya ‘sana söz’ diyorlar. Çünkü onların dostları. Fakat Kastamonu halkı bu seçimde onlara öyle bir cevap verecek ki, öyle bir tokat atacak ki, bunlar artık konuşamayacak hale gelecekler. ‘Selahattin Demirtaş teröristtir’ yazısı ilimizin değişik noktalarında asılmış durumda. İlçelerde de asılmış durumda. Bu Pazar günü Hasan Baltacı ve Hikmet Erbilgin, Devrekani’ye gidiyor ve orada ‘Selahattin Demirtaş teröristtir’ yazısını görüyorlar. Bu pankarttan rahatsız olan bu zatlar resmi makamları arıyorlar. Bu pankartın kaldırılmasını istiyorlar. Sonrasında seçim kuruluna dilekçe veriyorlar. CHP Devrekani İlçe Başkanı dilekçe veriyor. Ben Devrekani’de bunlar dışında bu pankarttan rahatsız olan birisi olduğunu düşünmüyorum. Bu pankarttan rahatsız olan bu CHP aveneleri seçim kuruluna dilekçe vererek, kaldırılmasını istiyorlar. Teröre ve terör sevicilere her zaman karşı olduk, olmaya devam edeceğiz. Burası Şehitler Diyarı Hasan Baltacı. Burası Kastamonu Hikmet Erbilgin. Biz şehitlerimizin kemiklerini sızlatamayız. Açıktan çıkıp söyleyin, böyle alttan gitmeye gerek yok. Açıktan söyleyin ‘Biz Selahattin Demirtaş’ı çok seviyoruz, terörist değildir.’ Genel başkanınız zaten söylüyor, sizde açıktan söyleyin. Biz milletimizle yol yürümeye devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta AK Parti kazanacak. 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kazanacak. Kaybedenler terörle birlikte hareket edenler olacak” dedi. (Banu Türkmenoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum