Han-Der yönetimi güven tazeledi;

Han-Der yönetimi güven tazeledi

Ankara Kastamonu-Hanönü ve Köyleri Yardımlaşma Derneği’nin (Han-Der) 9. olağan genel kurulu gerçekleştirildi....

Yoğun katılımla düzenlenen genel kurulda divan başkanlığına Mustafa Özkan, katip üyeliklerine Nuh Gündoğdu ve Engin Sözeri’nin seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak oturuma geçildi.

Faaliyet ve denetim raporları ile 2021-2022 bilançolarının okunup ibrasının ardından 2024-2025 aidatı ile cenaze yönetmeliğinde değişiklikler kabul ederek yürürlüğe girdi. Daha sonra geçilen yönetim kurulu ve denetim kurulu seçiminde başka liste çıkmaması nedeniyle Yönetime Asıl Üye: Fahri Yazıcı, Bilal Gödemir, Nuh Gündoğdu, Engin Sözeri, Mustafa Özkan, Ali Şükrü Kaya, Kemal Demirtaş. Yedek Üye: Murat Özkan, Ahmet Demirtaş, Sabri Aydın, Ergül Özkan, Mehmet Akyol, Hüseyin Özbek, Bülent Arıkan Denetleme Kurulu Asıl Üye: Ali Kara, Tayfun Kızılırmak. Yedek Üye: Salih Aysal, Mehmet Ekici, Oğuz Karagöz’den seçildi.

Genel kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Han-Der Başkanı Fahri Yazıcı, tüm üyelere verdikleri maddi-manevi destek ve güvene teşekkür ederken, gençlerin üye olmalarını, faaliyetlere katılmalarını ve yönetime yeni isimlerin katılması temennisinde bulundu. Konuşmanın ardından dernek merkezinde yıllardır hizmet veren Namık Yılmaz’a teşekkür belgesi verildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum