KAMP TURİZMİNİN GÖZDESİ: KÜÇÜKSU;

KAMP TURİZMİNİN GÖZDESİ: KÜÇÜKSU

Mavinin ve yeşilin bin bir tonunu sergileyen Kastamonu, kampçıların rotasını Küçüksu’ya çevirdi. Manzarasıyla görenleri hayran bırakan Küçüksu Gölü ekoturizm açısından da önemli bir potansiyel taşıyor...

Çadır kamp turizmi son yıllarda popüler bir tatil seçeneği haline geldi. Hem doğaya yakın olmak hem de daha ucuz bir tatil yapmak isteyenler, çadır kampını tercih ediyorlar. Zengin koy, göl ve orman varlığına sahip olan Kastamonu, sürdürülebilir ve doğa dostu bir turizm olan çadır kampları için oldukça uygun görülüyor. Şehrin gürültüsünden uzak, kuşların şarkı söylediği, fabrika dumanlarının işlenmediği, sakin ve temiz bir havaya sahip olan Küçüksu Gölü doğa ile bütünleşmek isteyenlerin gözde mekanı oldu.

 Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine 30 dakika uzaklıkta olan Küçüksu Gölü, eşsiz manzarası ve ulaşım pratikliğinden dolayı çadır kampı tercihlerinin ilk sıralarında yer aldı.  Çadır kampı yapmak bütçe dostu olmakla birlikte doğal güzelliklerin tadını çıkarmak isteyen tatilcilere; gün boyu doğa yürüyüşü yapmak, bisiklete binmek, yüzme ve kamp ateşi etrafında sohbet etmek gibi aktivite imkanı sunuyor.

Çadır kampı yapmak için gerekli olan ekipmanlar da oldukça kolay temin edilebiliyor. Özellikle internet üzerinden birçok çadır ve kamp malzemesi satıcısı bulunuyor. Sonuç olarak, çadır kamp turizmi, doğayla iç içe olmak isteyenler için harika bir tatil seçeneği olabilir. Tatilciler, doğayı koruyarak, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirler.

 

 

 

  

 

 

 

  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum