Süt toplama merkezinin yapımına başlandı;

Süt toplama merkezinin yapımına başlandı

Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu'nun (IFAD) Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Kastamonu'da süt toplama merkezleri yapımı ve modernizasyonu projesi, Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylandı...

Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu'nun (IFAD) Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Kastamonu'da süt toplama merkezleri yapımı ve modernizasyonu projesi, Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylandı. Bu kapsamda Kaşçılar köyünde 2 milyon 525 TL'lik yapım maliyeti olan ve yaklaşık 20 köye hizmet verecek süt merkezinin yapımına başlandı.

"ÖZ KAYNAĞI BİRLİĞİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR"

Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (KÖY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Akar konuyla ilgili olarak, "Yıllardan bu tarafa bölgenin mağduriyeti söz konusu olduğu bilindiğinden, birliğimizce bölge projeye dâhil edilmiş olup, yapılacak proje yatırımının öz kaynağı birliğimiz tarafından karşılanacaktır. Yapılacak inşaatın bedeli de birliğimiz tarafından kredilendirilecektir. Yılbaşından önce 38. bölge olarak faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır. Bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum